Daňové ráje a offshore společnosti – snadné řešení i pro vás

Zajímáte se o daňové ráje a offshore společnosti? Pokud se v této problematice příliš neorientujete, nepouštějte se do řešení sami. Mohli byste udělat spoustu chyb, za které byste pak museli těžce platit. Pokud opravdu přemýšlíte o daňových rájích a offshore společnostech, pokud byste svou offshore firmu chtěli založit, kontaktujte společnost zenron.cz. Má dostatečně zmapováno mezinárodní právo, vyzná se v zákonech a finančních předpisech různých destinacích, tedy i v té, do které míříte, a ráda se s vámi podělí o vlastní zkušenosti. Poradí vám, jaké řešení by se pro váš účel nejlépe hodilo. Stačí zvednout telefon nebo vyplnit formulář na webových stránkách a nechat si vysvětlit veškeré detaily.

Na anonymitu vlastnictví dosáhnete

S daňovými ráji a offshore společnostmi velice úzce souvisí i anonymita vlastnictví. V České republice je totiž vlastnická struktura mimořádně průhledná. Stačí si uvědomit, že k výpisu z obchodního rejstříku se dostane prakticky každý, že údaje v něm obsažené jsou dohledatelné prakticky pro všechny. Podobné je to s katastrem nemovitostí, s účetními uzávěrkami firem a podobně. Není proto od věci usilovat o utajení vlastnictví, usilovat o anonymitu vlastnictví. Opravdu existuje možnost, jak zneprůhlednit a zároveň ochránit vlastní majetkové poměry. Stačí přesunout podnikání do zahraničí. A jsme zpět u daňových rájů a offshore společností.

Buďte stále v obraze

Díky společnosti zenron.cz se můžete dokonale zorientovat také v možnosti ochrany před exekucí pro podnikatele, v možnosti správy a odkupu pohledávek, v možnosti založení ready made společnosti. Ujasníte si, o čem jsou krizový management a anonymní bezpečnostní schránky. Dozvíte se, co všechno obnáší likvidace společnosti a likvidace firmy, převod firem a odkup firem, sídla společností a sídla firem, dvojí občanství a druhý pas, rezidentury, fúze podniku, registrace lodí, registrace jachet a registrace plachetnic. Spolupráce se společností ZENRON se určitě vyplatí.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Write a Reply or Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.